Røyken og Omegn Dyreklinikk tilbyr fysioterapi og rehabilitering. Veterinær Christine Rønning Kvam har universitetsutdannelse innen fysioterapi og rehabilitering av dyr og er sertifisert terapeut på feltet. Klinikkassistent og dyreosteopat Tina Rasmussen Finstad tar i 2019 denne utdannelsen. Utdanningen er den første som har vært holdt på dette nivået i Norden.

Klinikken tilbyr opptrening og rehabilitering. Vi forebygger og behandler problemer relatert til muskler, sener, ligamenter, knokler og ledd samt nevrologiske problemer. Alt fra hunder, katter og kaniner med akutte skader/postoperativt til eldre individer som er stive og/eller halte kan få behandling. Vi trener også opp friske hunder, enten det er familiehunder, jakthunder eller andre brukshunder. Sist men ikke minst kan overvektige dyr få hjelp hos oss.

Vi tilbyr trening i vanntredemølle, laserbehandling, osteopati, akupunktur, terapeutisk massasje, stretching, trening på ball og balanseputer og mye mer. Vi har egen veterinær akupunktør og har tilgang på trykkbølgebehandling. Klippekortordning eller enkelttimer, alt tilpasset behovet til ditt dyr. Ring oss for mer informasjon!