Christine Rønning Kvam

Christine Rønning Kvam

Veterinær og daglig leder Christine Rønning Kvam

Christine ble uteksaminert som veterinær ved Norges Veterinærhøgskole i 2002. Hun har jobbet med produksjonsdyr og hest i en kort periode, men også flere år med smådyr før hun grunnla Røyken og Omegn Dyreklinikk i 2007. Christine er idag klinikkens daglige leder og fagansvarlige. Hun har mye etterutdannelse å vise til, deriblant innen oftalmologi, indremedisin, akuttmedisin, hud, hjerte, ultralyd, kirurgi, rehabilitering og kanin/gnager/fugl. Christine ble sertifisert terapeut innen rehabilitering og fysioterapi hos smådyr i 2012, og startet da rehabiliteringsavdelingen på klinikken. Idag brukes altså denne sjefen til alt. Når det gjelder øye, hjerte, indremedisinske utredninger, ultralyd, rehabilitering og kirurgi er det ofte henne du kommer til.

Christine er også godkjent patellaattestutsteder.

Anne-Helene Embu

Anne-Helene Embu

Veterinær Anne-Helene Embu

Anne-Helene tok sin veterinærutdannelse i Budapest, Ungarn. Hun ble ferdig uteksaminert i 2010. Hun startet hos oss i 2015, og du vil møte denne blide jenta på poliklinikken.

Hun har etterutdannet seg spesielt innen tannbehandling, og innen kaniner og gnagere. Hun er også igang med en omfattende etterutdannelse innen adferd. Anne-Helene vil etter fullført tileggsstudium kunne tilby adferdkonsultasjoner ved klinikken.

Heidi Takle Bye

Heidi Takle Bye

Veterinær Heidi Takle Bye

Heidi ble uteksaminert som Veterinær i Wroclaw, Polen 2016.

Hun har jobbet hos oss ved Røyken og Omegn Dyreklinikk siden hun begynte å studere, så hun er faktisk den etter Christine som har vært hos oss lengst. Hun har jobbet et år ved et stort dyresykehus i Oslo før hun begynte hos oss i full stilling. Hun er en utrolig dyktig veterinær og en person alle er glad i. Heidi er videreutdannet innen tannhelse og tannbehandling.

Tina R. Finstad

Tina R. Finstad

Klinikkassistent Tina R. Finstad

Tina har en svært lang fartstid innen arbeid ved dyreklinikker, og er den mest erfarne på assistentsiden. Hun har jobbet i mange år ved Norges Veterinærhøgskole, og blant annet kjørt anestesiovervåkning der. Tina har siden jobbet på flere klinikker før hun endte opp hos oss, og her blir hun. Tina er utdannet innen osteopati på dyr, så hun tar egne pasienter innen rehabilitering og fysioterapi. Hun har tatt Nurses Certificate, en omfattende etterutdannelse for dyrepleier og klinikkassistenter. Tina har kontroll på stort sett alt på klinikken, og er svært dyktig og samvittighetsfull.

Autorisert Dyrepleier Irina Berget

Irina er ferdig utdannet dyrepleier fra NMBU Norges Veterinærgskole i 2017. Hun har hatt praksis hos oss og jobbet i helger og ferier under studietiden før hun fikk fast ansettelse som ferdig utdannet. Irina er ei flink og hyggelig jente alle kundene hos oss vil se mer til. Hun har etterutdannelse blant annet innen kanin, gnager og eksotiske dyr samt innen tannbehandling og røntgenundersøkelser 

 
Celine Grongstad

Celine Grongstad

Ane GrønDahl

Ane GrønDahl

Autorisert dyrepleier Tonje Vego

Tonje er autorisert dyrepleier fra NMBU Norges Veterinærhøgskole i 2017. Hun startet hos oss våren 2019.

 

Veterinær Celine Grongstad

Celine er under utdanning til veterinær ved NMBU Norges Veterinærhøgskole. Hun har jobbet som klinikkassistent hos oss under hele studietiden. Nå nærmer studiene seg ferdig, og Celine kan jobbe som veterinær på midlertidig autorisasjon. Celine er veldig flink, hyggelig, og samvittighetsfull. Celine har full kontroll på det meste. Er det noe hun ikke vet, så spør hun, så man kan være trygg på å få et skikkelig svar

 

Veterinærstudent Ane Grøndahl

Ane er veterinærstudent ved NMBU Norges Veterinærhøgskole. Hun jobber hos oss på kvelder, i helger og i ferier. Hun er utrolig dyktig og har flere utdannelser fra før. Hun har tidligere jobbet med blant annet reptiler og kan således mye om atferd, hold og stell av disse

Veterinær og akupunktør Katrine Kirkhorn

Katrine er en veterinær med lang fartstid. Hun har jobbet med smådyr, produksjonsdyr og hest i en årrekke. Hun er etterutdannet akupunktør på dyr og har akupunkturutdannelse for mennesker. Til daglig driver hun klinikken Drammen Akupunktur. Hun jobber med akupunktur og rehabilitering hos dyr hos oss hver onsdag.